NL | ENG | FR
Maatschap Hees-Stauthamer

Wij bieden verschillende soorten behandelingen: individueel zowel als relatietherapie en gezinstherapie; en ouderbegeleiding.
Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van verschillende methodieken, zoals: EMDR en BEPP voor PTSS (posttraumatische stress-stoornissen) en andere vormen van cognitieve gedragstherapie.
Deze behandelingen zijn evidence based, d.w.z. wetenschappelijk aangetoond effectief.
Voor depressies, andere stemmingsstoornissen en rouwverwerking gebruiken wij interpersoonlijke therapievormen vanuit een meer clientgerichte benadering.
Er kan tevens gebruik gemaakt worden van speltherapie en nonverbale behandelingen zoals Sandplay Therapie vanuit een Jungiaans kader. Tevens wordt indien nodig gebruik gemaakt van Skype. 

Wanneer bij een behandeling medicamenteuze ondersteuning nodig blijkt, wordt dit in overleg voorgeschreven en begeleid door psychiater R.O.Hees.

Naast bovengenoemde GGZ behandelingen bieden wij coachings- en mediationgesprekken, naast diverse activiteiten op het gebied van arbeid en organisatie. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dr.J.C.Hees-Stauthamer.